Home » Vitaminebar

Organiseert u een evenement en wilt u uw gasten een gezond, lekker en vers drankje presenteren? Dan is het huren van een vitaminebar van Juicebar.nl een goed idee! Onze bars zijn geschikt voor elk evenement en beschikbaar voor elke locatie. Al meer dan 500 evenementen verrijkten zichzelf met onze juice bars! Huur ook een sapbar en maak uw evenement compleet.

Een vitaminebar voor elk evenement

Of u nu uw beursdeelname wilt maximaliseren, uw festival een populaire twist wilt geven of op zoek bent naar een eye-catcher voor uw bedrijfsevenement, met een vitaminebar van Juicebar.nl
schiet u altijd raak! Onze attente bartenders bereiden live de verse sappen uit het assortiment dat u persoonlijk heeft samengesteld. Ook is het mogelijk om de menukaart gratis te personaliseren door uw logo of foto erop af te laten drukken. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om een juice naar uw bedrijf te vernoemen!

De voordelen van een vitaminebar

Een vitaminebar huren biedt veel voordelen! Enkele eigenschappen die het huren van een sapbar van Juicebar.nl erg aantrekkelijk maken:

  • Voor elke doelgroep aantrekkelijk
  • Eindeloze mogelijkheden
  • Uitsluitend gebruik van vers fruit
  • Decoratie naar uw wens
  • Sappenassortiment naar uw wens


Meer informatie

Schroom niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Bel naar 024-3572761 of vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder! Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Huur een vitaminebar van Juicebar.nl en maak uw evenement compleet!