Infused water, ook wel fruitwater genoemd, is misschien wel het meest verfrissende drankje dat wij serveren. Het meest worden deze drankjes ingezet op beursstands of congressen en bedrijfsfeesten. Een infused water bar huren is de perfecte zet om jouw gasten op een gezonde manier te laten genieten tijdens jouw feest of evenement.

Infused water bar huren met fruitwaters en fresh lemonades bij Bar Company

Wat is infused water of fruitwater?

Bij infused water brengen wij gekoeld mineraalwater op smaak door er vers fruit en verse kruiden aan toe te voegen. Dit zorgt voor kleurrijke en spannende creaties die je direct ziet in de grote glazen watertaps die we op de bar plaatsen. Hierdoor krijgt het ‘saaie’ water ineens een heerlijk licht smaakje. Fruitwater is de perfecte dorstlesser en kan ook goed ingezet worden in combinatie met onze verse sappen of met koffie. In vergelijking met frisdrank zit er vrijwel geen suiker in dus je bent ook nog eens gezond bezig.

Een infused water bar huren bij Juicebar.nl

Zoals gezegd worden onze gezonde watertaps op diverse soorten evenementen ingezet. Om deze reden beschikken wij ook over diverse barmeubels. Je bepaalt zelf het formaat van de bar en de gewenste stijl. Benieuwd uit welke mobiele bars je kunt kiezen? We mailen je graag ons actuele assortiment door.

Fruitwater menu

We zorgen ervoor dat we minimaal drie verschillende smaken hebben op jouw evenement. De meest bestelde soorten infused waters uit ons assortiment zijn: Ananas – Kokoswater, Blauwe bessen – Lavendel en Citroen – Framboos. Gaat jouw voorkeur uit naar een andere smaak, dan is dat geen probleem. Vertel ons je wensen en wij regelen het. Waar je ook voor gaat, je mag er sowieso van uit gaan dat de drankjes super verfrissend zijn en dat er voor ieder wat wilt tussen zit. Ijskoud mineraal water met verse vruchten is nou eenmaal een gouden combinatie. 

De verfrissende infused water drankjes van juicer.nl

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen en onze scherpe tarieven? We zitten voor je klaar! Tel. 024 3572761

Offerte aanvragen Informatie aanvragen