Home » Personaliseren

Personaliseren van je juicebar

Wat de reden van je evenement of feest ook is, er dient altijd een boodschap gecommuniceerd te worden. Laat je gasten weten wie hen deze traktatie aanbiedt en wat de reden hiervan is. Wij bieden verschillende mogelijkheden om jouw logo of boodschap naar voren te laten komen;

Persoonlijke menukaart

Bij Juicebar.nl hebben jouw gasten altijd de keuze uit meerdere verse sappen. Uit welke sappen zij kunnen kiezen staat afgebeeld op een menukaart die wij op de bar plaatsen. Deze menukaarten personaliseren wij altijd kosteloos met jouw logo. Daarnaast kunnen wij de juices vernoemen naar jouw producten of bedrijfsnaam. Op deze manier zien jouw gasten wie hen deze juice aanbiedt.

Persoonlijk juicebar

Veel van onze mobiele juicebars beschikken over led-verlichting die verwerkt zit in de voorkant van het meubel. Deze verlichting kunnen wij op iedere kleur afstellen. Daarnaast is het mogelijk voor ons om over de gehele voorzijde een lichtdoorlatende poster bevestigen met hierop jouw logo. Op deze manier wordt het jouw eigen bar.

Persoonlijke bekers

Jouw bezoekers zullen met een juice in de hand nog een flink stuk doorlopen. Wanneer wij de wegwerpbekers bedrukken met jouw logo dan wordt jouw merk dus over een grote ruimte verspreid. Ideaal om aan uw visibility te werken op bijvoorbeeld een beurs.

personaliseren

Meer informatie of een vrijblijvend voorstel binnen 24 uur? Vraag dan snel een offerte aan.