Home » Juice bar huren

Een mobiele juice bar huren?

Om de lekkerste sapjes te kunnen maken op een hoog tempo, dienen we goed en efficient te kunnen werken. Daarnaast is het belangrijk dat jouw gasten of bezoekers zien dat er verse sappen te verkrijgen zijn en bovendien dient alles er aantrekkelijk uit te zien. Een standaard tafel is daarom minder geschikt om verse juices op te maken en daarom adviseren wij altijd om ook onze mobiele juicebar te huren wanneer je ons wilt inzetten.

Wij beschikken over een assortiment van twintig verschillende juice bars. Hierdoor kun je bij ons altijd de optimale juice bar huren die bij jouw evenement past! Van chique tot landelijk en van compact tot zeer groot.

Onze mobiele juice bars:

 Komen in diverse stijlen en formaten
 Zijn hierdoor inzetbaar op vrijwel iedere locatie
 Kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo of boodschap
Hebben geen water aanvoer of afvoer nodig
 Zijn uitgerust met de beste blenders en juice persen

Oké, een juice bar huren, maar welke?

De juice bars komen in meerdere designs en we hebben zelfs een bakfiets. De meest gehuurde bars zijn;

1. De hoogglans zwart/witte juice bar. Een stijlvolle bar doet het erg goed op zakelijke evenementen omdat hij volledig te personaliseren is. De bar beschikt over led-verlichting die op iedere gewenste kleur afgesteld kan worden. Heb je een grote ruimte te vullen? Neem dan de grootste bar voor wat meer body. Is de vloeroppervlak schaars? Dan hebben we zelfs een bar van minder dan een vierkante beter.

2. Na deze bar wordt de robuuste steigerhouten bar het meest gehuurd. Deze bar is gemaakt van enkel steigerbuizen en gebruikte steigerhoutenplanken.

En heb je de unieke sappen trapper al gezien?
Wil je een advies welke bar het meest geschikt is voor jouw evenement? We zitten voor je klaar! Tel. 024 3572761