Home » Verse sappen op locatie

Verse sappen op locatie

Onze enthousiaste bartenders hebben een passie voor het maken van verse sappen op locatie. Om de lekkerste en gezondste recepten te creëren, hebben we geëxperimenteerd met heel veel vers fruit, groenten en andere natuurlijke ingrediënten. Hierdoor weten we nu precies hoe we de natuurlijke kwaliteiten van elk type fruit en groente, op creatieve wijze kunnen combineren tot een perfecte mix. Van hartige andijvie tot zoete stoofpeertjes, niets is ons te gek.

Waarom verse sappen laten maken op jouw locatie?

Verse sappen zorgen voor een leuke sfeer en nieuwe energie. Daarnaast zorgt het persen altijd voor veel bekijks. Vergeet frisdranken en laat aan je gasten zien dat je gezondheid belangrijk vindt. Verse sappen zijn bijzonder geschikt als welkomstdrankje, voor bij de lunch of als gezond en lekker tussendoortje.verse sappen op locatie

Wat is het voordeel van onze verse sappen op je gezondheid?

Voldoende drinken is erg belangrijk voor de gezondheid. Het drinken van vers fruitsap is al helemaal goed omdat puur fruitsap boordevol vitamines en mineralen zit. Deze vitamines en mineralen heeft ons lichaam nodig om optimaal te kunnen functioneren. Bovendien ontgiften we hiermee ons lichaam. Met het drinken van onze verse sappen werk je dus in no-time aan je weerstand en geef je een boost aan je gezondheid en energielevel.

Wij serveren cold pressed juices. Wat is dat?

Onze juicebars beschikken over professionele (slow)juicer. Koud geperst betekent dat we het fruit en groenten op een laag tempo malen.We persen het sap onder hoge druk uit de ingrediënten waardoor er geen warmte vrij komt. Hierdoor blijven vrijwel alle vitamines, enzymen en mineralen behouden.

Wat is het verschil met supermarkt sappen?

Veel van de sappen in het supermarkt schap zijn gepasteuriseerd. Dit betekent dat ze verhit zijn, waardoor je ze weken goed kan houden. Door het verhitten zijn er echter wel enorm veel vitamines verloren gegaan en is de smaak bij lange na niet zo lekker.

verse sappen op locatie met het huren van een mobiele juicebar bij Juicebar.nl

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag een offerte aan en we geven je dezelfde dag nog een advies of voorstel.