Home » Fruitbar huren

Dat we mobiele juicebars verhuren met heerlijke verse sapjes mag wellicht duidelijk zijn. Maar wist je dat je bij ons ook een fruitbar kunt huren met porties gezond fruit? 

Een mobiele fruitbar huren

Aan de fruitbar bestellen je bezoekers of gasten geen drankjes, maar vers gesneden fruit. Wij maken spannende combinaties van verschillende soorten vers fruit en snijden deze tot goede porties. Deze kleurrijke en gezonde versnaperingen worden vervolgens geserveerd in wegwerpbekers met een vorkje om lekker mee te prikken. Doordat wij altijd minstens tien soorten fruit meenemen kunnen je gasten hun voorkeuren uitspreken en krijgen zij precies het bakje fruit waar zij zin in hebben.

fruitbar huren

Fruitbar op locatie

Wij komen met onze fruitbars op diverse evenementen. Van een kleine beursstand tot een groot congres. En van een personeelsfeest tot een incentive. Een fruitbar op je locatie valt op, zorgt voor een leuke sfeer en er zal gegarandeerd nog lang over deze gezonde traktatie nagepraat worden. Hoe denk je dat jou collega’s zouden reageren op een eetbaar hoorntje met vers fruit:

fruitbar op locatie huren van Juicebar.nl

Wat is het voordeel van een fruitbar huren?

De bakjes met vers fruit zitten boordevol met vitaminen en mineralen en zijn daarom erg gezond. Door een mobiele fruitbar op jouw locatie te huren, genieten je gasten en krijgen zijn op een eenvoudige wijze hun dagelijkse aanbevolen hoeveelheid fruit binnen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan en we sturen je dezelfde dag nog een voorstel toe.