WAAROM persen WIJ verse sappen OP EVENEMENTEN?

Wij vinden gezond en gelukkig zijn het allerbelangrijkste in het leven. En van het maken van heerlijke gezonde sapjes worden wij gelukkig. Voor ons de ultieme combinatie dus. Hierdoor voelt werken op evenementen eigenlijk niet echt als werken, maar als onze passie verspreiden. We vinden het heerlijk om verse ingrediënten te combineren tot gezonde en smaakvolle drankjes. En wanneer we mensen zien genieten van deze creaties, kan onze dag eigenlijk niet meer stuk. Dat is de reden, waarom wij verse sappen op evenementen persen.

Hoe doen we dit?

Om mensen echt te laten genieten van onze verse sappen dienen ze natuurlijk goed te smaken. Maar daarmee zijn we er nog niet. We willen namelijk drankjes maken die je niet iedere dag drinkt. Daarnaast is het een vereiste dat de juices gezond zijn en hierdoor ook als natuurlijke energy booster fungeren. Na een flinke tijd proeven en proberen hebben we nu een uitgekiend assortiment beschikbaar. En met een team van dertig gepassioneerde bartenders en een ruim assortiment aan mobiele bars zijn we helemaal klaar om onze liefde voor verse sappen te delen.

Bar Company team

Bij ons stroomt vers sap door de aderen.

En nu?

Nu reizen onze bartenders meer dan 100 keer per jaar af naar bedrijfsevenementen in heel Nederland en zijn wij leverancier aan vrijwel alle evenementenbureaus. Mogen we jou ook van dienst zijn?