Home » Juicebar mogelijkheden

Mogelijkheden

Door een grote variëteit aan mobiele juicebars, een team van dertig enthousiaste bartenders en meer dan 700 uitgevoerde evenementen, zijn onze mogelijkheden eindeloos. Soms staan we op een kantoor van 30 medewerkers en de volgende dag verzorgen we gesneden bakjes fruit voor 3000 congres bezoekers. We persen een simpel sinaasappelsapje maar als je liever alleen power-food wenst zoals tarwegras, dan is dat ook geen probleem. Onze juice catering wordt het meest ingehuurd op de volgende type evenementen;

de mogelijkheden van een mobiele juice bar huren op locatie bij Juicebar.nl

Verse sappen op de beursstand

De live bereiding van onze verse sappen zorgt direct voor meer aanloop naar je beursstand. We kunnen de sapjes maken op onze mobiele bar of gebruikmaken van de bar die al op je stand aanwezig is. De verse sappen zorgen ervoor dat jouw relaties of (potentiële) klanten langer op de stand verblijven, waardoor jij meer tijd krijgt voor het voeren van goede gesprekken. Ten slotte zal er ongetwijfeld worden nagepraat over een bezoek aan jouw stand, en dat is in onze ogen waar het allemaal om draait. Maximaliseer dus je beursdeelname met onze verse sappen, want je verdient de investering er vrijwel altijd mee terug. 

Verse sappen op bedrijfsevenementen

Juices zijn ook erg geschikt voor bedrijfsfeesten, openingen, zakelijke traktaties etc. Met verse sappen laat je je medewerkers of gasten namelijk genieten maar laat je tegelijkertijd zien dat je geeft om hun gezondheid. Daarnaast zijn de kleurrijke drankjes erg feestelijk en dus ook erg geschikt wanneer er iets gevierd mag worden. Snoepen zonder schuldgevoel.

Verse sappen op festivals

Publieksevenementen en festivals; geen onbekend speelveld voor ons. Onze bars zijn modulair; dat wil zeggen dat wij een capaciteit van 500, 5.000 maar ook van 30.000 bezoekers aan kunnen. Met een goed opgeleid festivalteam en strakke aansturing bereiden we in no-time grote hoeveelheden verse juices voor de gasten. De juices van Juicebar.nl zijn ontzettend populair op publieksevenementen en festivals! Vraag naar onze aantrekkelijke afdracht mogelijkheden.

Lees meer over:
Welke juicebar je kunt kiezen
Hoe wij onze sappen maken
– De unieke sappen trapper!

Verse sappen bar op locatie

Leuk?

We maken graag een persoonlijk voorstel op maat voor je. Bekijk hier een impressie van onze diensten en vraag meteen even een offerte aan.