Juicebar.nl biedt u de mogelijkheid om uw evenement te verrijken! Of u nu een festival, bedrijfsfeest of particulier evenement organiseert, onze juice bars zijn een graag geziene gast op vele locaties. Inmiddels stonden wij al op meer dan 500 evenementen waar we enthousiaste gasten van een lekker, gezond en vers sapje voorzagen. Voor een aantrekkelijke toevoeging aan uw evenement huurt u een vitamine bar van Juicebar.nl
!

De voordelen van een vitamine bar

Een vitamine bar huren biedt veel voordelen! Zo is een bar voor elke doelgroep aantrekkelijk, of u nu zakelijk publiek trekt op een beurs of feestgangers op een festival. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! Al onze sappen zijn gemaakt van vers fruit en we bieden u de mogelijkheid om zelf uw assortiment samen te stellen. Ook de bar decoreren we graag naar uw wens. Bovendien kunt u de bar personaliseren door gratis uw logo of foto op de menukaart af te drukken of een juice te vernoemen naar uw bedrijf.

Vitamine bar voor elk evenement

Wat voor evenement u ook organiseert, een vitamine bar is altijd geschikt. Wij staan dan ook regelmatig op de volgende evenementen:

  • Bedrijfsfeesten
  • Congressen
  • Beurzen
  • Festivals
  • Publieksevenementen
  • Paticulier evenementen

Bij vragen over de mogelijkheden die de locatie van uw evenement u biedt helpen we u graag verder!

Contact

Wij voorzien u graag van meer informatie over onze mogelijkheden! Bel naar 024-3572761 of vul het contactformulier in om met ons in contact te komen. Ook het aanvragen van een vrijblijvende offerte is mogelijk. Met een vitamine bar van Juicebar.nl maakt u uw evenement compleet!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen