Bent u op zoek naar een stijlvolle sapbar voor uw evenement? Dan bent u bij Juicebar.nl aan het juiste adres! Onze sapbars zijn geschikt voor elk evenement en beschikbaar voor elke locatie. Inmiddels hebben onze sapbars al op meer dan 500 evenementen gestaan, van festivals tot beurzen en van congressen tot particuliere evenementen. Huur ook een sapbar en maak uw evenement compleet!

Een sapbar op uw festival

Organiseert u een festival voor 30.000 bezoekers? Geen probleem, Juicebar.nl is een bekende speler op grote publieksevenementen en festivals. Ons goed opgeleide festivalteam bereidt binnen no-time grote hoeveelheden verse sappen voor uw gasten. Onze bars zijn bovendien modulair. Dat betekent dat we een capaciteit van 500, 5000 maar ook van 30.000 bezoekers aan kunnen. Wij staan dus niet alleen regelmatig op festivals, maar ook op beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en particuliere evenementen. Vraag direct naar de mogelijkheden voor uw evenement!

De voordelen van een sapbar

Het huren van een sapbar brengt de volgende aantrekkelijke voordelen met zich mee:

  • Lekkere en gezonde sappen
  • Uitsluitend gemaakt van vers fruit
  • Stijlvolle bars
  • Originele toevoeging aan uw evenement
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding


Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 024-3572761. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Maak uw evenement compleet met een sapbar van Juicebar.nl!