Sapbar offerte

Wilt u een gezonde publiekstrekker op uw evenement? Dan is een sapbar huren echt iets voor u! Hiermee trakteert u uw gasten niet alleen op de meest gezonde sappen, u speelt ook in op de gezondheidstrend van vandaag de dag. Met grote passie en liefde bereiden wij gezonde en kleurrijke sappen voor u en uw gasten. Meer weten over de prijs? Vraag direct een sapbar offerte aan.

Voor elke gelegenheid een geschikte sapbar

Elk evenement is anders, daarom beschikken wij over wel 20 verschillende soorten sapbars. U vindt dus gegarandeerd een bar die voldoet aan uw wensen. Hoewel het door experts wordt aangeraden twee stuks fruit per dag te eten, is dit soms best lastig. Uw gasten zullen het dan ook zeker waarderen wanneer ze worden voorzien van een gezond sapje. Onze medewerkers werken alleen met verse ingrediΓ«nten zodat er zo min mogelijk gezonde voedingsstoffen verloren gaan.
Waarom het aan te raden is een sapbar bij ons te huren? Omdat onze sapbars:

  • In diverse formaten en stijlen komen. Zo huurt u altijd uw ideale sapbar
  • Altijd bemand worden door proactieve en gastvrije sapboys en -girls
  • Aangekleed worden met houten fruitkisten en vazen verse decoratie
  • Volledig te personaliseren zijn met uw logo
  • Beschikken over professionele blenders en persapparaten
  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie

Vraag direct een offerte aan

Bent u enthousiast geworden en wilt u een sapbar huren? Vertel ons uw wensen en wij stellen een persoonlijk voorstel op maat voor u op, namelijk onze speciale sapbar offerte. Binnen 24 uur ontvangt u deze. Wij garanderen u de beste prijs/kwaliteitsverhouding en topservice. Ons doel is om een daverend succes te maken van uw evenement. Wij regelen alles voor u van A tot Z. Het enige wat wij nodig hebben is een plekje voor onze prachtige sapbar. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen Informatie aanvragen