Of het nu om een bedrijfsfeest of festival gaat, een sapbar huren van Juicebar.nl is ongetwijfeld een goede investering. Wij verhuren stijvolle sapbars voor elk evenement! Juicebar.nl is dΓ© verhuurder van sapbars op locatie en inmiddels hebben onze sapbars al op meer dan 500 evenementen gestaan. Onze sapbars zijn een originele en waardevolle toevoeging aan uw feest of evenement.

Sapbar huren voor de lekkerste sappen op uw evenement!

Waarom een sapbar huren van Juicebar.nl uw evenement nog een stukje succesvoller maakt? De volgende eigenschappen werken mee aan de succesfactor van onze bars:

  • Voor elke doelgroep aantrekkelijk
  • De mogelijkheden zijn eindeloos
  • Sappen gemaakt van vers fruit
  • Decoratie naar uw wens
  • Sappenassortiment naar uw wens

sapbar huren

Sapbar op locatie

Organiseert u een bedrijfsfeest, beurs of congres? Bent u organisator van een festival of publieksevenement? Of geeft u een particulier evenement? Waar uw evenement ook plaatsvindt, onze sapbars zijn te huur op iedere locatie. Heeft u vragen over de mogelijkheden die de locatie van uw evenement u biedt? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen!

Contact

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie over het huren van een sapbar? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via 024-3572761 of het contactformulier. Bent u benieuwd wat Juicebar.nl voor u kan betekenen? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte aanvragen Informatie aanvragen