Hoe geeft u het door u georganiseerde evenement een originele en aantrekkelijke twist? Door een mobile juice bar te huren van Juicebar.nl! Dankzij de sfeervolle uitstraling zijn onze bars echte publiekstrekkers. Wij serveren uitsluitend verse sappen en uiteraard bepaalt u zelf het assortiment. Een mobile juice bar van Juicebar.nl is gegarandeerd van toegevoegde waarde voor uw evenement!

Juice bar op locatie

Wat voor evenement u ook organiseert, onze mobile juice bars zijn te huur op iedere locatie. Of het nu om een bedrijfsfeest, beurs, congres, festival, publieksevenement of particulier evenement gaat. Heeft u vragen over de mogelijkheden die de locatie van uw evenement u biedt? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!

Huur een mobile juice bar!

Een mobile juice bar van Juicebar.nl biedt louter voordelen:

  • Lekkere en gezonde sappen
  • Uitsluitend gemaakt van vers fruit
  • Stijlvolle bars
  • Originele toevoeging aan uw evenement
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding


Meer informatie

Bent u benieuwd wat het huren van een mobile juice bar u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Neem voor andere vragen gerust contact met ons op door te bellen naar 024-3572761 of door het contactformulier in te vullen. Met een mobile juice bar maakt u uw evenement compleet!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen