Met veel liefde en passie bereiden wij de lekkerste verse sappen in onze mobile juice bar. Voor de dagelijkse dosis vitamine bent u bij ons goed. Onze meest gehuurde juice bar is het elegant zwart/witte design. Deze is volledig te personaliseren, handig als u uw logo goed in het zicht wil hebben. Hierna volgt de bar gemaakt van steigerhout.

Juicebar.nl helpt graag een handje

Uw gasten laten genieten van verse en gezonde sappen wordt altijd volop gewaardeerd. Het is immers niet altijd even gemakkelijk om aan de dagelijkse norm van twee stuks groenten en fruit te voldoen. Wij helpen het lichaam graag een handje. Een voordeel van sap is dat het direct in de bloedbaan terecht komt en voedingsstoffen daar brengt waar ze nodig zijn. Daarnaast zijn sappen een effectieve manier om het lichaam te reinigen, denk aan groene sappen. Wij werken alleen met echt verse ingrediΓ«nt, hierdoor gaan er zo min mogelijk gezonde stoffen verloren.

De voordelen van onze mobile juice bar

Door ons ruime assortiment kunt u voor een passende juice bar voor uw evenement kiezen. Van trendy tot landelijk en van klein tot groot: wij hebben het allemaal. Onze mobile juice bars:

 • Zijn er in verschillende formaten en stijlen
 • Zijn inzetbaar op vrijwel elke locatie
 • Kunnen gepersonaliseerd worden
 • Hebben geen water toe- en afvoer nodig
 • Beschikken over de beste blenders en juicepersen
 • Worden bemand door spontane en gastvrije bartenders
 • Uw eigen juice bar op locatie

  Heeft u interesse in het huren van een mobile juice bar? Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij garanderen u de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Zo bent u altijd verzekerd van de scherpste prijs.

  Offerte aanvragen Informatie aanvragen