Bent u op zoek naar een originele toevoeging aan uw evenement? Dan is een mobiele sapbar van Juicebar.nl een goed idee! Huurt u een bar van ons, dan hebt u een absolute publiekstrekker te pakken die geschikt is voor elke locatie. De sappen die wij serveren zijn allemaal vers en u hebt bovendien de mogelijkheid om zelf het assortiment te bepalen. Een mobiele sapbar van Juicebar.nl is gegarandeerd een waardevolle toevoeging aan uw evenement!

Mobiele sapbars op elke locatie

Het organiseren van een evenement vergt de nodige creativiteit en originaliteit. Met een mobiele sapbar van Juicebar.nl schiet u altijd raak! Onze sapbars zijn namelijk zeer geschikt voor allerlei evenementen, zoals:

  • Bedrijfsfeesten
  • Congressen
  • Beurzen
  • Festivals
  • Publieksevenementen
  • Paticuliere evenementen

De mogelijkheden van een mobiele sapbar

Een mobiele sapbar van Juicebar.nl is ongetwijfeld een verrijking voor uw evenement. Wij serveren uitsluitend sappen die gemaakt zijn van vers fruit. Lekker én gezond dus! Onze attente juice bartenders staan open voor al uw vragen en suggesties en zorgen ervoor dat de bar naar uw wens is gedecoreerd. Onze mobiele sapbars zijn in allerlei formaten beschikbaar en het is mogelijk om uw logo of foto geheel kosteloos op onze menukaarten af te drukken. Daarnaast kunnen we zelfs een juice naar uw bedrijf vernoemen!

Huur een mobiele sapbar!

Bent u enthousiast over de mogelijkheden die we u te bieden hebben? Bel dan naar 024-3572761 of vul het contactformulier in. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen! Wat voor evenement u ook organiseert, één ding is zeker: met een mobiele sapbar van Juicebar.nl zit u altijd goed!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen