De mobiele juice bars van Juicebar.nl zijn een absolute publiekstrekker en geschikt voor elke locatie. Ideaal voor als u een evenement organiseert en u uw gasten op een originele manier wilt verrassen! Bij ons krijgt u de mogelijkheid om zelf het assortiment te bepalen, bestaande uit louter verse sappen. Een mobiele juice bar van Juicebar.nl is gegarandeerd van toegevoegde waarde voor uw evenement!

Mobiele juice bars bieden mogelijkheden

Een mobiele juice bar huren brengt verschillende mogelijkheden met zich mee:

  • Bars in allerlei formaten beschikbaar
  • Uw logo of foto geheel kosteloos afgedrukt op de menukaart
  • Verse, gezonde en lekkere sappen voor uw gasten
  • Attente bartenders die er een feestje van maken

Wist u dat we zelfs een juice naar uw bedrijf kunnen vernoemen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

De voordelen van mobiele juice bars

Kiest u voor een mobiele juice bar van Juicebar.nl? Dan kiest u voor lekkere en gezonde sappen die uitsluitend gemaakt zijn van vers fruit. Zo kunt u uw gasten iets gezonds en origineels voorschotelen! De bars die wij beschikbaar stellen voor uw evenement zien er zeer stijlvol uit en zijn dus alleen al qua decor een toegevoegde waarde voor uw evenement. Daarnaast werkt Juicebar.nl met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, wat het voor u nog aantrekkelijker maakt om vandaag nog een bar te huren!

Meer informatie

Maak uw evenement compleet met één van onze mobiele juice bars! Aarzel niet en neem contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt. Bel naar 024-3572761 of vul het contactformulier in.

Offerte aanvragen Informatie aanvragen