Organiseert u een evenement en wilt u uw gasten verrassen met een originele stand? Dan is een mobiele juice bar van Juicebar.nl een goed idee! Onze bars zijn een absolute publiekstrekker en geschikt voor elke locatie. Wij serveren uitsluitend verse sappen en uiteraard bepaalt u zelf het assortiment. Een mobiele juice bar van Juicebar.nl is gegarandeerd van toegevoegde waarde voor uw evenement!

Waarom een mobiele juice bar huren?

Kiest u voor een mobiele juice bar van Juicebar.nl? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Lekkere en gezonde sappen
  • Uitsluitend gemaakt van vers fruit
  • Stijlvolle bars
  • Originele toevoeging aan uw evenement
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding


Een mobiele juice bar biedt mogelijkheden

Vers, gezond én lekker, dat zijn de juices die Juicebar.nl serveert. Bovendien leveren wij attente juice bartenders mee die open staan voor al uw vragen en suggesties. Onze mobiele juice bars zijn in allerlei formaten beschikbaar en het is mogelijk om uw logo of foto geheel kosteloos op onze menukaarten af te drukken. Daarnaast kunnen we zelfs een juice naar uw bedrijf vernoemen! Een mobiele juice bar van Juicebar.nl is ongetwijfeld een verrijking voor uw evenement.

Contact

Wilt u meer weten over onze mobiele juice bars? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 024-3572761 of door het contactformulier in te vullen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden die we u en uw evenement kunnen bieden!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen