Bied uw gasten een gezond, vers en overheerlijk sapje met een juicebar van Juicebar.nl! Onze stijlvolle bars zijn beschikbaar op elke locatie, of u nu een bedrijfsfeest, congres of particulier evenement organiseert. Inmiddels hebben onze juicebars al op meer dan 1500 evenementen gestaan en zijn zij een originele en waardevolle toevoeging aan uw feest of evenement. De live bereiding van de verse sappen door onze attente bartenders is een absolute publiekstrekker op uw evenement!

De mogelijkheden van een juicebar

Juicebar.nl maakt het mogelijk om de door u gehuurde juicebar te personaliseren. Zo kunt u geheel kosteloos uw logo of foto op onze menukaarten afdrukken. Ook is het mogelijk om een juice naar uw bedrijf te vernoemen. Onze juicebars zijn in allerlei formaten beschikbaar en de sappen worden uitsluitend gemaakt van vers fruit. Lekker Γ©n gezond dus! Onze attente juice bartenders staan open voor al uw vragen en suggesties en zorgen ervoor dat de bar volledig naar uw wens is gedecoreerd. Bekijk direct een impressie van onze bars!

Juicebar op locatie

Onze juicebars zijn geschikt voor veel verschillende locaties. Zo staan wij regelmatig op de volgende evenementen:

  • Bedrijfsfeesten
  • Congressen
  • Beurzen
  • Festivals
  • Publieksevenementen
  • Paticulier evenementen

 

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan. U kunt bellen naar 024-3572761 of het contactformulier invullen. Met een juicebar wordt uw evenement ongetwijfeld een succes!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen