Een juicebar huren op locatie doet u bij Juicebar.nl. Wij verhuren stijlvolle juicebars in diverse formaten inclusief attente juice bartenders. De bars van Juicebar.nl zijn volledig te personaliseren, hierdoor is het mogelijk om van onze juicebar uw juicebar te maken!

Wanneer u een juicebar wilt huren, bent u bij ons op het juiste adres. Met meer dan 500 tevreden opdrachtgevers in het verleden durven wij te stellen dat een juicebar een ware toevoeging is op ieder evenement. Het is lastig om dagelijks aan de aanbevolen hoeveelheid groenten en fruit te komen, maar met een juicebar van Juicebar.nl voorziet u uw gasten van een gezond en tevens erg lekker sapje.

Branding

Onze bars zijn volledig te branden. Zo personaliseren wij onze menukaarten kosteloos en voorzien wij deze van uw logo of foto. Daarnaast kunnen we zelfs een juice naar u of uw bedrijf vernoemen! Met de 16.000 kleuren LED-verlichting kunnen wij de bar naadloos aan laten sluiten op uw huisstijl. Zo wordt onze juicebar uw juicebar – die niet gemist kan worden! Bekijk de diverse bars hier. Juicebar huren? Juicebar.nl!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen