Wilt u een gezonde publiekstrekker op uw evenement of feest? Dan is een juicebar huren in omgeving Utrecht een uitstekend idee. Juicebar.nl is leverancier van vele diverse (gepersonaliseerde) juicebars. Ons ervaren team van medewerkers is getraind in het maken van verse sappen op locatie. Wij komen naar u toe, waar u ook bent om enthousiast en vol met passie de lekkerste juices aan uw gasten voor te schotelen. Met onze uitstekende kwaliteit, scherpe prijzen en flexibele werkwijze maken wij uw feest gegarandeerd tot een groot succes.

Juicebar huren en meer in Utrecht

Wie zijn wij? Juicebar.nl is dé leverancier van juicebars op iedere gewenste locatie. Met 20 verschillende juicebars, 30 enthousiaste collega’s en meer dan 1.500 tevreden klanten, maken wij van ieder evenement een unieke beleving. Wij zijn een onderdeel van Barcompany en bieden naast juicebars, diverse andere cateringconcepten:

  • Zuurstofbar;
  • Koffiecatering;
  • Smoothiebar;
  • Cocktailbar.

Van festival tot beursevenement en bedrijfsfeest

Een vers sapje kan op allerlei diverse evenementen geserveerd worden. Het is lekker als welkomstdrankje, ontbijt, lunch of tussendoortje. De gezonde en lekkere juices van Juicebar.nl zijn een echte publiekstrekker, waarmee u uw gasten laat zien dat u bewust om gaat met voeding. En wist u dat de juicebars van Juicebar.nl op vele diverse evenementen ingehuurd kunnen worden? Onze bars zijn modulair, wat betekent dat ze een capaciteit van 500, 5.000 maar ook van 30.000 bezoekers aan kunnen. Dit maakt dat onze bars worden ingehuurd op bedrijfsfeesten, beursevenementen en festivals.

Vraag een offerte aan

Bent u enthousiast geraakt over de juicebars van Juicebar.nl? Al meer dan 1.500 tevreden klanten gingen u voor. Bekijk onze foto’s of referenties en kom vast in de sfeer! Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. U hoeft alleen maar een plekje voor ons te reserveren en wij regelen de rest! Een juicebar huren in Utrecht doet u bij Juicebar.nl.

Offerte aanvragen Informatie aanvragen