Organiseert u binnenkort een feestelijke gelegenheid of evenement? Wilt u dat uw gasten er nog lang over zullen napraten? Een juicebar huren in Tilburg bij Juicebar.nl is dan een uitstekend idee. Wij beschikken over 20 verschillende juicebars, waardoor u altijd een exemplaar vindt dat optimaal bij uw evenement past. Groot, klein, chique of landelijk; Juicebar.nl regelt het voor u. Ons enthousiaste team heeft een passie voor het maken van verse sappen op locatie. Wij komen naar u toe, waar dan ook, en laten uw gasten graag genieten van onze diverse heerlijke juices! En met onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding kunnen wij u een scherpe prijs garanderen. Een juicebar huren in Tilburg doet u bij Juicebar.nl!

Waarom juicebar huren in Tilburg bij Juicebar.nl?

  • Persoonlijk & flexibel;
  • Verse sappen, vers fruit én aanvullende catering;
  • Keuze uit 20 verschillende juicebars;
  • Full-service;
  • Team van 30 enthousiaste en professionele medewerkers;
  • Mogelijkheid tot personaliseren van bar (denk aan persoonlijke menukaarten of bekers);
  • Geschikt voor diverse evenementen;
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Bewust genieten met een juicebar

Gezond eten is hip. Met verse sappen laat u aan uw gasten zien dat u bewust met voeding bezig bent. Het bereiden van onze juices gaat met behulp van professionele (slow)juicers. Door het fruit te in deze machines te persen, komen belangrijke vitaminen en mineralen uit de vezels vrij. Onze medewerkers zijn getraind in het bereiden van unieke en spannende smaken. Uw gasten zullen heerlijk verwend worden met de lekkerste smaaksensaties! Bij Juicebar.nl kunt u naast juicebars ook fruitbars huren. Aan de fruitbar bestellen uw gasten geen drankjes, maar bakjes vers gesneden fruit. Heerlijk fris, lekker én gezond!

Enthousiast? Vraag een offerte aan

Bent u enthousiast geraakt en wilt u graag een juicebar huren in Tilburg? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen of speciale wensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij vertellen u graag over onze uitgebreide mogelijkheden en laten al uw wensen werkelijkheid worden. Met 20 verschillende juicebars, 30 enthousiaste collega’s en meer dan 1.500 tevreden klanten, maakt Juicebar.nl ook uw evenement graag tot een daverend succes!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen