Wilt u dit jaar echt uitpakken met uw bedrijfsfeest? Heeft u een publiekstrekker nodig voor bij uw beursstand? Of wilt u dat uw gasten nog lang napraten over uw festival? In al die gevallen bent u bij Juicebar.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u tegen een scherpe prijs een unieke juicebar huren in omgeving Den Haag. In iedere uitstraling naar wens, met de keuze uit vele verse sapjes, inclusief enthousiaste medewerkers die ze life voor uw gasten bereiden. Onze juices zitten boordevol vers fruit en zijn dus super gezond. Al 1.500 gasten gingen u voor. Laat u ook verrassen door dit unieke, gezonde en lekkere cateringconcept van Juicebar.nl!

Juicebar op diverse evenementen in Rotterdam

Met 20 verschillende juicebars, 30 enthousiaste medewerkers en een uitgebreide keuze aan diverse verse sapjes, maakt Juicebar.nl uw feest tot een daverend succes. Onze juicebars zijn inzetbaar op vele verschillende evenementen, denk aan festivals, beursstands of bedrijfsfeesten. Ze zijn dan ook op te bouwen in diverse groottes en kunnen een capaciteit tot wel 30.000 bezoekers aan! Ook de uitstraling van uw juicebar bepaalt u zelf: van chique tot robuust en van zakelijk tot speels; Juicebar.nl maakt het mogelijk. De juicebar heeft een hoge aantrekkingskracht, maakt dat uw gasten of klanten langer verblijven én zorgt ervoor dat ze nog lang zullen napraten over uw event!

Waarom Juicebar.nl?

  • Verse sappen, vers fruit én aanvullende catering;
  • Persoonlijk & flexibel;
  • Geschikt voor diverse evenementen;
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding;
  • Full-service;
  • Team van 30 enthousiaste en professionele medewerkers;
  • Keuze uit 20 verschillende juicebars;
  • Mogelijkheid tot personaliseren van bar (denk aan persoonlijke menukaarten of bekers).

Vraag een offerte aan

Hebben wij uw interesse gewekt en zit u er aan te denken om een juicebar te huren in Rotterdam? Neem dan gerust contact op met Juicebar.nl voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Met dit unieke cateringconcept maakt u gegarandeerd een onuitwisbare indruk op uw evenement. Verwen uw gasten met de juices van Juicebar.nl!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen