Binnenkort een bedrijfsfeest, festival of beursevenement en zoekt u nog een uniek, gezond en lekker cateringconcept? Dan bent u bij Juicebar.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u juicebars huren op iedere gewenste locatie. Met een keuze uit 20 verschillende juicebars, 30 enthousiaste collega’s en meer dan 1.500 tevreden klanten, weten wij zeker dat wij ook van uw evenement een daverend succes kunnen maken. Onze juices zitten boordevol vers fruit en zijn dus super gezond. Bekijk gerust eens onze foto’s en kom vast in de sfeer! Een juicebar huren in Nijmegen doet u bij Juicebar.nl!

Diverse mogelijkheden bij juicebar huren in Nijmegen

Wanneer u er voor kiest om een juicebar te huren bij Juicebar.nl, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Omdat wij beschikken over twintig verschillende juicebars, kunt u altijd een optimale bar huren die aansluit op de grootte en sfeer van uw feest. De meest gehuurde juicebar is onze chique zwart/witte juicebar. Deze stijlvolle bar doet het vaak goed op zakelijke evenementen omdat hij volledig te personaliseren is. Maar ook onze robuuste steigerhouten bar is erg populair, door zijn stoere en speelse uitstraling. Naast een juicebar, kunt u bij ons ook een fruitbar huren. Aan de fruitbar bestellen uw gasten geen drankjes maar vers gesneden fruit. Heerlijk fris, gezond én lekker!

Juicebar op uw bedrijfsfeest, festival of beursevenement

De juicebars van Juicebar.nl zijn modulair; dat wil zeggen dat wij een capaciteit van 500, 5.000 maar ook van 30.000 bezoekers aan kunnen. Ze zijn inzetbaar op vele diverse feestelijke gelegenheden en op te bouwen op vrijwel iedere locatie. Wat dacht u van een juicebar op uw beursevent? De live bereiding van verse sappen zorgt direct voor meer aanloop naar uw stand en maakt dat uw relaties of (potentiële) klanten langer verblijven. Dé kans voor het voeren van een goed gesprek! Achteraf zal er nog lang worden nagepraat over uw beursstand. Maar ook op bedrijfsevenementen en publieksevenementen als festivals is de juicebar perfect. Ons goed opgeleide team maakt op ieder event met een grote glimlach de lekkerste en gezondste sapjes voor uw gasten klaar!

Offerte aanvragen

Wilt u ook gezonde en lekkere sapjes aan uw gasten serveren? Kies er dan voor om een juicebar te huren in Nijmegen bij Juicebar.nl. Wij staan bekend om onze scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit en de mooiste juicebars van Nederland. Heeft u vragen of speciale wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk. Haal een juicebar in eigen huis met Juicebar.nl en uw gasten zullen nog lang uw evenement napraten!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen