Wilt u uw gasten iets gezonds, fris en unieks aanbieden op uw bedrijfsfeest, beursevent of festival? Kies dan om een juicebar te huren in Groningen bij Juicebar.nl. Wij zijn dé leverancier van juicebars op iedere gewenste locatie. Met 20 verschillende juicebars, 30 enthousiaste collega’s en meer dan 1.500 tevreden klanten, zijn wij in staat uw gasten de avond van hun leven te bezorgen. Daarbij garanderen wij u altijd de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.

De mogelijkheden bij juicebar huren in Groningen bij Juicebar.nl

Bij Juicebar.nl zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij spreken in eerste instantie samen met u uw wensen door. Afhankelijk van de grootte en sfeer van uw feest maakt u vervolgens de keuze voor een juicebar. Wij bieden juicebars met een capaciteit tot wel 30.000 gasten! Ook qua uitstraling kunt u helemaal uw eigen wensen doorvoeren. Zo bieden we chique, zakelijke juicebars, maar ook robuuste, stoere juicebars. En onze juicebars zijn volledig te personaliseren. Denk aan persoonlijke menukaarten en bekers. Met al meer dan 1.500 tevreden klanten, kunnen wij ook uw feest tot een groot succes maken. Onze juicebars zijn veelal te vinden op de volgende evenementen:

  • Publieksevenementen en festivals;
  • Bedrijfsfeesten;
  • Beursstands.

Een juicebar zorgt voor een grote aantrekkingskracht en maakt dat uw gasten langer verblijven. Op een beursevent draagt dit bij aan de mogelijkheid tot het voeren van een goed gesprek met uw potentiële klanten. Uw gasten zullen nog lang napraten over uw juicebar!

Ja, ik wil een offerte aanvragen bij Juicebar.nl!

Juicebar.nl is onderdeel van Barcompany en biedt naast juicebars ook diverse andere cateringconcepten. Wat dacht u van cocktailbars, zuurstofbars en koffiecatering? Met onze unieke concepten laten wij uw gasten de avond van hun leven beleven. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Een juicebar huren in Groningen doet u bij Juicebar.nl!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen