Wilt u indruk maken met een uniek cateringconcept op uw festival, beursevenement of bedrijfsfeest? Denk dan eens aan een juicebar met de lekkerste, verse juices! Bij Juicebar.nl kunt u tegen een scherpe prijs prachtige, unieke juicebars huren, volledig aansluitend op uw wensen. Ons ervaren team is erin getraind om heerlijke sappen life te bereiden voor uw gasten. Met een juicebar laat u zien dat u bewust omgaat met voeding. Een juicebar huren in Den Haag is dan ook een uitstekend idee wanneer u uw gasten op een gezonde manier wilt verwennen. Bekijk onze foto’s en kom vast in de sfeer!

De mogelijkheden bij juicebar huren in Den Haag

Met 20 verschillende juicebars, 30 enthousiaste medewerkers en meer dan 1.500 tevreden klanten, weten wij precies hoe wij uw feest tot een daverend succes moeten maken. Omdat ieder evenement anders is, zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos. Deel gerust uw speciale wensen met ons, wij laten deze graag in vervulling aan. Afhankelijk van de grootte en sfeer van uw feest maakt u een keuze voor een juicebar. Omdat onze juicebars modulair zijn, kunnen wij een capaciteit tot wel 30.000 bezoekers aan! Heeft uw feest een speelse, natuurlijke sfeer? Dan is onze robuuste juicebar iets voor u. Gebruikt u de juicebar op een zakelijk evenement? Dan zijn onze stijlvolle zwarte/witte hoogglans juicebars zeer geschikt. Deze bar beschikt over LED-verlichting die op iedere gewenste kleur afgesteld kan worden, is volledig te personaliseren én verkrijgbaar in 4 maten. Onze juicebars zijn veelal te vinden op de volgende evenementen:

  • Bedrijfsfeesten;
  • Publieksevenementen en festivals;
  • Beursstands.

Offerte aanvragen bij Juicebar.nl

Wist u dat een juicebar een echte publiekstrekker is? Bijvoorbeeld bij een beursstand kan dit er toe leiden dat uw gasten langer verblijven. Een ideaal moment voor u om eens goed in gesprek te gaan met uw (potentiële) klanten! Ook over een festival of bedrijfsfeest zal nog lang worden nagepraat wanneer deze is voorzien van een juicebar van Juicebar.nl. Vraag direct een offerte aan voor een juicebar huren in Den Haag bij Juicebar.nl. Meer informatie of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze flexibele en persoonlijke aanpak maken wij al uw dromen waar.

Offerte aanvragen Informatie aanvragen