Wilt u indruk maken met een uniek cateringconcept op uw bedrijfsfeest, festival of beursstand? Heeft u dan wel eens aan verse juices gedacht? Gezond eten en drinken is tegenwoordig helemaal hip. Een juicebar huren in Breda is dan ook een uitstekend idee wanneer u uw gasten in de watten wilt leggen. Bij Juicebar.nl kunt u tegen een scherpe prijs prachtige, unieke juicebars huren, volledig aansluitend op uw wensen. Het goed opgeleide team van Juicebar.nl maakt op ieder event vol enthousiasme de lekkerste verse sapjes voor uw gasten klaar!

Juicebar op diverse evenementen in Breda

De juicebars van Juicebar.nl zijn geschikt voor vele verschillende evenementen, denk aan festivals, beursstands of bedrijfsfeesten. De juicebar heeft een hoge aantrekkingskracht, maakt dat uw gasten of klanten langer verblijven én zorgt ervoor dat ze nog lang zullen napraten over uw event. Juicebar.nl kan een capaciteit tot wel 30.000 bezoekers aan! Onze modulaire juicebars zijn op te bouwen in diverse groottes. Ook de uitstraling van uw juicebar bepaalt u zelf: van chique tot robuust en van zakelijk tot speels; Juicebar.nl maakt het mogelijk. Bespreek gerust uw (speciale) wensen met ons, wij helpen u graag verder!

Waarom Juicebar.nl?

  • Full-service;
  • Keuze uit 20 verschillende juicebars;
  • Mogelijkheid tot personaliseren van bar (denk aan persoonlijke menukaarten of bekers);
  • Verse sappen, vers fruit én aanvullende catering;
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding;
  • Team van 30 enthousiaste en professionele medewerkers;
  • Geschikt voor diverse evenementen;
  • Persoonlijk & flexibel.

Vraag een offerte aan

Hebben wij uw interesse gewekt en zit u er aan te denken om een juicebar te huren in Breda? Neem dan gerust contact op met Juicebar.nl voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij vertellen u graag over onze eindeloze mogelijkheden. Wilt u vast de sfeer proeven of een indruk krijgen van onze juicebars? Bekijk dan onze foto’s. Een juicebar huren in Breda doet u bij Juicebar.nl!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen