Organiseert u binnenkort een festival, beursstand of bedrijfsfeest? Wilt u uw gasten op een bewuste manier in de watten leggen? Dan is een juicebar huren in Amsterdam bij Juicebar.nl is een uitstekend idee. Wij beschikken over 20 verschillende juicebars, waardoor u altijd een exemplaar vindt dat optimaal bij uw evenement past. Van zakelijk tot robuust en van groot tot klein; Juicebar.nl regelt het voor u en kan een capaciteit tot wel 30.000 bezoekers aan. Ons enthousiaste en goed getrainde team heeft een passie voor het maken van verse sappen op locatie. Wij komen naar u toe, waar dan ook, en laten uw gasten graag genieten van onze heerlijke juices!

Flexibel en persoonlijke benadering bij juicebar huren in Amsterdam

Juicebar.nl staat bekend om haar flexibele en persoonlijke werkwijze. Bij ons staat uw wens altijd centraal. Zo bepaalt u zelf de uitstraling van uw juicebar, bieden wij de mogelijkheid tot personalisatie (denk aan gepersonaliseerde menukaarten en bekers) en maken wij ieder vers sapje die u maar wilt. En met onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding kunnen wij u een scherpe prijs garanderen. Onze juices zitten boordevol vers fruit en zijn dus super gezond. Al 1.500 tevreden klanten gingen u voor. Laat u ook overtuigen door dit unieke, gezonde en lekkere cateringconcept van Juicebar.nl!

Toepassingsmogelijkheden van een juicebar

Wist u dat een juicebar op vele diverse evenementen toepasbaar is? Een vers sapje is leuk als welkomstdrankje, ontbijt, lunch of als tussendoortje. Onze juicebars zijn veelal te vinden op de volgende evenementen:

  • Beurzen;
  • Bedrijfsfeesten;
  • Publieksevenementen en festivals;

Uw gasten zullen nog een lange tijd napraten over uw evenement wanneer deze is voorzien van juicebar. Zeker op een beursevenement is een juicebar erg effectief gebleken. Dit komt omdat deze zorgt voor een grote aantrekkingskracht en maakt dat uw gasten langer verblijven. Dit draagt bij aan de mogelijkheid tot het voeren van een goed gesprek met uw potentiële klanten. Een optimale beursdeelname met Juicebar.nl!

Enthousiast? Vraag een offerte aan

Juicebar.nl is onderdeel van Barcompany en biedt naast juicebars ook diverse andere cateringconcepten. Wat dacht u van koffiecatering, cocktailbars, zuurstofbars? Met onze concepten maken wij uw evenement tot een unieke beleving. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Een juicebar huren in Amsterdam doet u bij Juicebar.nl!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen