Prachtige juicebars, enthousiaste barmedewerkers, heerlijke verse sapjes én lachende gasten: klinkt dat u als muziek in de oren? Dan is een juicebar huren in Almere iets voor u! Met Juicebar.nl kunt u een juicebar naar uw eigen evenement halen. Dankzij onze modulaire bars, zijn deze op te bouwen op vrijwel iedere locatie en kunnen wij een capaciteit aan tot wel 30.000 bezoekers. Daarbij staan wij bekend om onze uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen. Meer informatie? Neem contact op!

Onuitwisbare indruk met juicebar in Almere

Wanneer u een feest of ander evenement organiseert, wilt u natuurlijk dat uw gasten er nog een lange tijd over napraten. Maar hoe krijgt u dat voor elkaar? Juicebar.nl heeft het antwoord. Met onze prachtige juicebars (keuze uit 20 verschillende), mogelijkheid tot personalisatie en lekkere juices maken wij een onuitwisbare indruk bij uw gasten. Denkt u over een juicebar bij uw beursstand? Uitstekend plan. Een juicebar zorgt voor een optimale beursdeelname, omdat de live bereiding van verse sappen direct meer aanloop naar uw stand realiseert. Daarnaast maakt het dat uw relaties of (potentiële) klanten langer verblijven. Dé kans voor het voeren van een goed gesprek! Ook op festivals of bedrijfsfeesten doen onze juicebars het goed.

Diverse cateringconcepten bij Juicebar.nl

Juicebar.nl is dé leverancier van juicebars op iedere gewenste locatie. Met 20 verschillende juicebars, 30 enthousiaste collega’s en meer dan 1.500 tevreden klanten, weten wij zeker dat wij ook van uw evenement een daverend succes kunnen maken. Wij zijn een onderdeel van Barcompany. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het creëren van unieke belevingen op uw evenement. Naast juicebars, bieden wij nog diverse andere cateringconcepten:

  • Cocktailbar;
  • Zuurstofbar;
  • Smoothiebar;
  • Koffiecatering.

Vraag een offerte aan bij Juicebar.nl

Wilt u indruk maken met een uniek cateringconcept op uw bedrijfsfeest, festival of beursstand? Kom dan kennismaken met Juicebar.nl. Bij ons kunt u tegen een scherpe prijs een juicebar huren in Almere. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos! Reserveer een plekje voor ons en wij regelen de rest. Uw feest wordt gegarandeerd een groot succes met Juicebar.nl!

Offerte aanvragen Informatie aanvragen